engelska arbete,

sitter och skriver mitt engelska arbete just nu, sista sekunden. för en halvtimme hade jag inte skrivit nånting och imorn ska det lämnas in & redovisas, jag har alltid varit den som satt igång i tid, jovisst ?! ;p d är väll såhär det alltid blir, inte så smart men vafan...

skriver då iaf om "Sexual Voilence in the United States of America".
och medans du läser detta inlägg så blir mer än 1 kvinna våldtagen i Usa, visst är det hemskt ?
1 av 4 kvinnor och 1 av 6 män kommer bli sexuellt trakasserade på något sätt under sin livstid.
när d handlar om våldtäkt så är ungefär 29 % mellan 12-17 år och 22 % är under 12 år, tänk ! 
hur fan kan man sexuellt utnyttja ett barn ?!? det är ju helt sjukt ! 

It's only life,

don't look away, don't run away, baby it's only life...
don't loose you faith, don't run away. baby it's only life!


endel stunder vill man bara undvika allt, undvika dagar, snabbspola förbi dom.
medans man ibland vill stanna kvar i vissa ögonblick, vissa stunder. bara pausa tiden & njuta

: )

fint väder gör en glad : ) oja!

slutade tidigt idag, så for en sväng på stan med emma&emelie. vill ha massa nya kläder och skor ! men nej, måste vara lite sparsam, eller nå. la undan ett par shorts jag ska köpa imorn,  måste ju få unna mig nånting tycker ja : )

ska snart hoppa i duschen och sen ta en prommenad till bergnäset ! :)
& jo, L E D I G imorn ;D gode gött!
 


 


fotboll i helgen

sitter hos sandra, vi väntar på kääk. snackar om massa onödigt skit, har ont i huvet & är helt slut.
vi ska fara och se på fotboll kl 22 på tuna, gamla laget mot notviken & sen blire raka vägen i säng för imorn ska ja gå på linjen 2 matcher i arcus, kl 8 & 9 ;s tidig morgon, men ska bli kul att hjälpa till iaf. roy ringde lite tidigare eftersom nån annan hade blivit sjuk så nu blir det att fara till arcus strax efter 7 imorn, nåväl. efter det ska jag&frida se på damlagets match, kanske sandra också om hon inte ska spela. blir mkt fotboll i helgen,

måst kila,


.

jag orkar inte, slutar bara med att man bryter ihop själv, vad är meningen ?

Måndag

hallå :)

kom nyss hem från sandra, var där&tog en kaffe efter skolan :) började 20 i 4 idag, lite segt men d var skönt. fick vg på matteprovet, kom som en chock ;O trodde verkligen inte d efter jag hade gjort provet, d gick skit dåligt ju (trodde jag!) :p nå, promenerade in till stan med alexander när jag skulle till skolan. han var så snäll och följde me så jag slapp gå själv :) jäkla härligt vårväder det var idag också!

hade en lite irriterande morgon, stefan lämnade mig vid halv 10 och for till skolan så fortsatte jag att sova, men d tog inte länge fören mobilen ringde, sen sms, sen kom brors kompis och började leva om med sin basröst utanför min dörr, tack för det ! men fick iaf lite sömn till,


nä, nu måste ja springa till bussen.. ska till stefan & se hockeyn, Heja Linköping ;)


söndag.

hallå!

har fått en jäkla jobbig huvudvärk för stunden. vaknade för ett tag sen, sovit sen lite före 7 (lyckat!). hoppas på att d börjar nå bra på tv snart annars får man försöka leta fram nån bra film på datorn. 

jag&stefan har varit och tagit en promenad i de fina vår väädret idag : ) blev dock nerslängd i snön några ggr. jag hade inte precis allt för mkt att säga till om på den saken heller ;p så mkt annat har d faktiskt inte hänt idag, eller jo. roy ringde tidigare, han hörde om jag skulle komma och träna nån dag för ska tydligen stå nåra matcher i sommar verkar det som, nä. det ska bli lite skojj ändå. ibland längtar man ju faktiskt tillbaka till fotbollen lite så d blir nog bra. Samtalet slutade dock med att jag gick med på att vara linjedomare på fredag i InternetBay? nå. good for me :p haha.

Ha d bra allihop!

image10

rosa ;s

sitter i sandras säng med hennes nya dator, en rosa! joo, rosa. inte riktigt min favorit färg, vet alla som känner mig, t.o.m bakrunden är rosa, ojojoj. nå, hon tycker ju åtminstone om d, det är väll det som är huvudsaken antar ja ;p vi läste nyss i nån bok, citat från barn. endel grejer vet man ju inte riktigt var dom får ifrån, endel visste tydligen vägen till guds hus, de ni ! t.o.m detaljerat, den berättar när du ska ta till vänster och när det är höger som gäller.
Ett citat:
"Världen slutar aldrig för den är rund. Så man kan inte stiga av" - Joel, 6 år. Han har hajjat de där ;D

nå, vi är väll smått trötta kanske men har då garvat en hel del. ett skratt förlänger livet juh! ska väll börja bege mig hemåt snart också, behöver mig en good natts sömn men vill inte riktigt ut i det kalla vädret ;s nå. får ta på mig lite mer kläder så ska det nog gå bra, önskar jag hade vinterjackan nästan. Önskar att ja skulle ha stefan bredvid mig inatt, men imorn hoppas jag :) vi kanske ska fara & bowla med Emma&Martin imorn, men vet inte än hur det blir. Hade dock varit jävligt kul :) annars blire stan, ska köpa ett par nya skor. några sköna skor så ja inte får ont i fötterna, har konstiga fötter. eller nja kanske inte men behöver ett par skor som är bra för fötterna iaf, det behöver jag, tycker iaf mamma .

Har då iaf varit riktigt riktigt G L A D idag ;D allt känns som bra just nu ! & min söta pojkvän gör det bara bättre :)


2 april.

hejdu! :)

kom nyss hem från stan, kikat runt med emma&martina :) vi slutade kvart i 9 så det fanns rätt mkt tid till de. köpte ett svart tubtopslinne/klänning & ett hårband :) dom for och käkade men var tvungen att kila hem, ska till tandläkarn om ett tag. hemskt, ja tycker inte om tandläkarn! inte för att ja nånsin haft något hål eller att dom behövt göra nånting annat obehagligt i min mun men tycker inte riktigt om att fara dit iaf,  that's it! ;p

senare måste man nog ta och städa rummet lite :/ kanske t.o.m ta fram symaskinen, köpte två t-shirtar för nån vecka sen som ja än inte har fixat till än, ska klippa&sy lite ; ) vill också att det ska ta och bli helg nu, orkar inte me skolan. jävulskt seegt är det !

tjao!

Joshua Radin - Winter
James Morrison - This boy
Sarah McLachlan - I will remember you
- funkar inte att bara lyssna en gång, lyssna en extra gång. sköna låtar men lite sorgliga,


RSS 2.0