trevlig kväll

kom nyss hem, jäkla kallt det är ute i kylan. varit och umgåts med mina gamla klasskompisar, alexander,kristoffer&jens :) trevligtrevligt! =) lite som gamla tider, länge sen man träffade alla dom samtidigt. får en ju att längta tillbaka till högstadiet nästan. specielt då samtalsämnet hamnade på nå gammalt, nå ! :) måste umgås lite mer med dom där i framöver.

                 
 Lite gamla bilder! :)

filmer.

hej : )

såg nyss "so you think you can dance", inte alls lika bra som amerikanska skiten. men får hoppas d blir bättre kanske :) lyssnar på lite Sarah McLachlan - fallen just nu innan jag måste kila iväg till bussen.

tänkte rekommendera nåra filmer som setts på senaste:
Cleaner, rekommenderar verkligen. den var bra !
Chaos - Även en väldigt bra film.
Unrest - lite smått läskig men bra, var tvungen att hålla stefan i handen ;p haha :)
Alone in the dark - SE INTE! ta vara på tiden till nånting annat säger ja bara. den var verkligen dålig.

måst kila till bussen, ha d bra :)

fan!

önskar att ja inte hittade det, ville fan inte veta.


äntligen påsklov, sov ut till 12 idag. skönt vare !
ska kila iväg till gymmet snart, sen handla ,städa & laga mat. vilken dag ?
hatar att städa, hatar att laga mat i min ensamhet. nåväl, måste ju göras då ingen annan gör d åt en.

kom hit också!

hallå.

sandra kom hem från Italien igår :) inte hunnit prata med henne allt för mkt idag, men imorn!
& emelie åkte till Thailand idag ! hon sitter nog på flyget just nu tror ja? om ja inte är helt fel ute. det är ju fuskigt, här hemma får vi bara mer snö och kallare väder medans hon åker till solen, JAG VILL OCKSÅ HA SOOOL! 
min systeryster är ju också i thailand för stunden, hon har varit där i 19 dar redan och ska vara i 10 till. En månad med sol ist för vinter? hade inte varit helt fel. Mkt folk som åkt till thailand på senaste har man hört hit&dit, men jag ska faktiskt också dit nästa år kanske eller året efter. Fick ett sms av syster att hon skulle dra med mig ditt, hon sa att det var så vackert. 


image5
Men kan inte solen bara komma hit just nu. vi andra förtjänar väll den också?

16 mars

sitter och samlar kraft till att läsa igenom idrotts papprena, prov imorn i det och matte. sjukt jobbigt, 2 lektioner & 2 prov. känner att ja inte riktigt bryr mig om hur d går på dom just nu, men vet att ja kommer göra det sen efteråt. går det dåligt får jag väll skylla mig själv.

var nyss hos mor och såg film med sötnos. det var inte så länge sen han for men saknar honom redan. blev jävla nere av filmen vi såg, The mist. sorgligt slut men den var jävla äcklig asså. förstår mig inte riktigt på mitt humör,

var på stan med josse igår, trevligt vare :) länge sen man träffade henne. vi käkade på dagobert & kikade lite på stan, hittade en tröja men vet inte riktigt om jag ska köpa den än ? får ser. sen igår kväll vare fest. 
steg upp rätt sent idag, men vi tog en prommenad och sen blev det att fika lite, jörgen fyllde 20. Grattis !
sen har d väll inte hänt så mkt mer idag, förutom filmen då.


.

I can still see it sometimes before I go to sleep,
I can hear myself scream and feel my body shaking.

skidåkning.

Hade då friluftsdag på ormberget idag, gick faktiskt rätt bra att åka skidor fast det var hyffsat länge sen sist. Det var underbart väder och trevligt sällskap :) vi åkte väll inte sådär jätte långt kanske men vi var iaf där uppe med skidorna på och tog oss fram i spåret, det är väll de som räknas.

            

i övrigt har ja legat halvrisig i sängen och sett på "Private practice", något som jag började se på igår och det är faktiskt rätt okej. Tog mig även till gymmet en sväng. bestämde mig för att cykla dit men det var inte så lätt i all slask, ganska trögt men bättre än att få sjöar i skorna. Men joo, blev lite blöt iaf ! Mina byxor blev nersvättade av en kärriingjävel med sin bil, lite less blev man ju iaf.

nå, stefan kom nyss så ska gå och umgås med honom nu :)

du!

Du gör mig lycklig !

image1
 Puss på dig sötnos!

10 mars

kom hem från matten för ett tag sen och lyckades precis få i mig en äckligt suuur mandarin, hojja.
måste snart slänga i tvätten och sen kanske kila iväg till gymmet ? nja. får se hur d blir.

imorgon har vi friluftsdag. jag,emma&emelie ska upp på ormberget och åka skidor ;p de var gode länge sen sist ska ja säga men d ska väll gå brA? :D får hoppas på fint väder bara, annars kommer d bli riktigt dryygt. Det är ju tragiskt om det ska behöva regna som det gör för stunden. Ja, måste faktiskt klaga på vädert igen, igår vare snön och idag blire på underlaget. IS & SLASK! ;s Det tycker vi heller inte om, det blir bara blött i skorna och man vet inte riktigt vilken sekund man kanske flyger i backen. Nå, bara allt förvinner nu stegvis och varmare väder så blire nog bra ;)

Snö : nej,tack !

Nu är det ju då söndag kväll igen, tråkigt. En veckas skola väntar,
Tänkte iaf skriva några rader innan jag går och lägger mig.

kom hem från stefan int allt för länge sen, skönt väder var det ute nu så här på kvällen, annat vare ju tidigare idag. hoppas bara att det inte kommer nå mer snö, är det inte dags för våren nu ? tycker då jag iaf men just nu går det åt helt fel håll ju, det har ju kommit ner hur mycket snö som helst i veckan. tycker det räcker nu, riight. Nåväl, vi har då hållt oss inne mest idag, vaknade väll där vid 2-3 tiden sen bara sett på film&haft det mysigt :)

Annars i helgen har det inte hänt så mkt, i fredags låg jag i stefans soffa hela kvällen och såg på film medans han var nere vid datorn, nämen han kom ju faktiskt upp sen lite senare;p & kvällen igår började med att vi såg filmen Awake, en rik snubbe som var tvungen att få hjärtat utbytt, han var vaken under operationen men kunde inte röra sig eller kommunicera på något sätt. Tänk om det skulle hända på riktigt för någon, fy helvete va ont det ska göra ! Efter filmen drog vi till Patriks kusin och hade det trevligt : ) Ja, det var väll min helg.

Stefan, jag tycker om dig så himla mkt sötnos :) du får mig att må så bra !


en morgon,

steg upp för inte så länge sen och nu sitter man med frukost framför datorn utan nån skola idag, underbart :) ingen stress, bara ta det lugnt med härlig musik. 
emma ska komma förbi på en halv timme eller nånting, ska klippa hennes hår lite smått och efter det ska man väll pallra sig till gymmet en stund.

håller dock på att bli sjuk känns det som, en jävla förskyldning. vem orkar med sånt just nu? inte jag iaf, jag orkar helt enkelt inte. Låt mig vara frisk, tack ! var och sa hejdå till sandra igår som åker till italien idag med klassen, som vanligt var hon sjuk och h-vete om jag blir sjuk nu, då är du inte så omtyckt någon mer huru ! ;) nämen, ser helst inte att jag blir sjuk bara. men hoppas dom får det bra där nere :)

lite skit,

Ja då skaffade man en sån här också ? Får väll se hur ofta det blir att skriva här då.

Sista kvällen av sportlovet och stefan for nyss hem. Vi såg på Grannfejden tidigare, herregud va löjliga man kan vara. Två vuxna män ska väll kunna klara av att skaka hand, eller ? Dom som såg det fattar nog. Sitter iaf och lyssnar på Kate Voegele just nu - "Wish you were" för stunden samtidigt som jag även pratar litegranna på msn. Ska snart sammanställa min dag ? joo, har fått en uppgift om att sammanställa hur mkt envägskonversationer och tvåvägskonversationer man utsätts för på en dag, allt ifrån konversationer, reklam, tv, data, musik... Ja, allt ! man utsätts ju för nånting hela tiden.

Nå, kan ju kanske ta och berätta lite om mitt lov. Det är ju som sagt sista kvällen, väldigt tråkigt. Känns som en plågsam söndags kväll då man vet att man måste till skolan dagen efter och inte riktigt vill att klockan ska gå så fort, men dom kvällarna kommer ju i stort sett varje vecka. Nå, mitt lov började iaf torsdag förrförra veckan, blev sjuk och orkade inte riktigt fara till skolan dom sista dagarna. Bra börjar på lovet va ? halsen krånglade men hade min sötnos att mysa med iaf :) Minns inte sådär dagvis vad jag gjort under lovet dock, mitt minne är inte helt hundra., tyvärr. Men var iaf till Haparanda från ons-fre. ... . ... . .  ....

Äh vafan
, vem vill läsa om mitt lov! Hade då själv int riktigt orkat läsa va någon gjort den senaste veckan. Allt jag behöver säga är att jag har haft ett jävligt lugnt och skönt lov, det är ju så det ska vara. Oja ! :)

Nå, nu pallar man ju int att skriva skit nån mer.
Ha d bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0