nu känns det bra,

psykologi lektionerna som är utsatta på mitt schema ska inte vara där, så kortare dagar, 13.25 ons&tors :) ska tydligen bara läsa den kursen under några veckor. såå nu känns mitt schema helt okej! saknar dock några sovmorgonar, menmen. ska inte klaga =) 


 fick frågorna; "vad har du siktat på i skolan dom senaste åren, i ämnerna och så?" & "vad är dina mål iår?"
kände mig helt dum, hade typ inget svar på det ? hah, har som aldrig funderat på det.


ska börja bege mig till frissan snart, jag hoppas det blir bra, men vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag vill ha det? heh, tjaao!


jag saknar dig.

ja, då rinner dom iväg.... som jag trodde.

varit på stan med frida tidigare, vi käkade lunch & gick runt : ) köpte ett par jeans & underkläder,
 Bh;n jag köpte, så fin, älskar den! hah.

ska även in imorn och köpa en jacka, glömde köpa den innan ja åkte hem idag. men ja, jag&pengar = slösa.


nu ska ja kila iväg, morsan ropar.

3

nu är det inte många dagar kvar, sen sätter det igång. ni vet nog vad jag pratar om antar jag,

såg tidigare att jag fått lite ändringar på mitt schema, ena psykologi lektionen var flyttad:ganska lugna måndagar måst ja säga, lektion från 14-15.20. det blir ju nästan, bara nästan som en extra helgdag.
grön : naturkunskap B, blå: ena idrott A och ena idrott B, röd: psykologi (endast ht), vita : BF

är ju som van vid 3 sovmorgnar i veckan, hade d i ettan och tvåan så kommer bli lite kämpigt. är ingen morgonmänniska, slutar hellre sent än börjar tidigt :/

på tiden

nu är mobilen påväg :) på tiden alltså, haha.
beställde den i torsdag så den borde komma i början av veckan,
en sony ericsson K770i:


och på måndag blire att boka en tid hos åsa :) ska göra ljusbruna slingor har jag bestämt, yepp! pengarna kommer gå åt som smör :/ nå, hade tur som fick mig ett till jobb i sommar så får pengar denna månad också, känns bra :D synd bara att jag inte är så bra på att spara, ska göra mitt bästa.


nu ska jag snart åka till stefan, blir film och mys för hela slanten : ) ska se death sentence, såg halva då jag var i sthlm i vintras men hade helt glömt vad den hette men så såg jag en reklam om den, tack för det. den e jäkligt bra! :)

ha d fint, ska fortsätta lyssna på Creed - greatest hits ett tag till innan jag beger mig till b-näset.

jag hatar..

att jag inte kan säga nej till endel saker, hatar att jag får dåligt samvete och säger ja fast jag egentligen inte vill. jag får väll skylla mig själv, I guess.

haft en seeg morgon i sängen med värmedynan på magen. fick ett samtal vid 12 av carro så blir att jobba kv idag, börjar kl 5. fortfarande ett tag kvar men måste komma på nånting jag kan göra till middag, känner inte riktigt för att laga mat heller, menmen. nånting måst ja hitta på,
måste även ta mig tid till att städa, när jag ska ta tag i det vet ja inte? It's just to damn boring.

nu ska jag kila iväg och ta mig en kaffe,


I'm still scared sometimes, even if I should'nt be. It happened ones so I'm afraid it will happen again.


jooóo,

hallå :)

sitter och väntar på kääk, hungrig&trött är jag.

varit på stan idag, hittade äntligen en present åt söt. eller hade en redan men en till :) d var ju som på tiden, han fyller som år imorgon :p och så blev d lite smink också.

Ikv ska vi på bio och se batman filmen, hoppas den är bra :) annars äre ju illa, den e ju så lång. haha! jo, blev en biohelg för mig, var igår med frida&sandra för att ge frida hennes födelsedagspresent, lite sen dock men ja :) blev att se arkiv x, jäkla bra var den faktiskt :)


nä, nu ska ja käka & sen kila tillbaka till mor för att väcka älskling ;)

he is the guy for me,

hej :)

varit en slö dag för mig idag, sovit & sovit. kännt mig väldigt risig&krasslig så vilat upp mig, mor fick hämta mig&cykeln på bergnäset t.o.m, kände att orken fanns int där för att cykla hem. när ja kom hem låg ja sen med mjukisbyxor&stefans tjocktröja under dunntäcket & glodde på tv, somnade sen även en stund. mådde betydligt mkt bättre efter det :)

stefan kom sen och gjorde mig sällskap vid halv 8, mysigt vare, väldigt mysigt. I love that guy ! trist att han var tvungen att bege sig hem bara, men d gjorde min dag att han var här :)

nu ska jag fortsätta se, so you think you can dance, inte för att mitt inlägg var så intressant heller men. äh !

helgen

mätt som fan, tryckte nyss en pizza :O var så jäkla hungrig, jobbat idag & slutade halv 9 så var välbehövligt eftersom ja bara käkat två mackor till frukost på hela dan men den här mätta känslan är ju dock lite som den är :/

ja, helgen då; jobbade från 7 till halv 4 ifredags och sen vare bara att stressa för att sen bege sig till patrik & förfesta :) hamnade inne på kalaset där vid 23 och blev dansgolvet i tältet mittemot södrascenen hela tiden vi var där, haha! :) tiden gick då jäkla fort alltså, jäklarns trevligt var d :) så som natten slutade är ja inte så nöjd med dock men, äh, d var en lång dag & alkohol, d vart väll lite för mkt. kan man ju ändå inte ändra på nu,

på lördan blev d bakis pizza då vi vakna, fick dock inte i mig så mkt & sen då ja kände att ja kunde äta lite till så orkade ja inte bege mig ner och värma d igen så d var d :p for hem vid 4 & sen begav ja mig till patrik igen vid 7 för att umgås lite med folket, pallade inte att dra på kalaset igår, var så jäkla sliten så när dom gick in på området sen vid 23 så cyklade ja till stefan, gosade med hundarna & slog mig sen ner på soffan :)

idag har d väll inte hänt så mkt, jobbade från 3 till halv 9. thats all of it,

RSS 2.0