24/11

klarade kemiprovet, G+ :) känns bra, slipper tänka på omprov som jag var rädd för innan. yes!

köpte mig en bok idag då jag var på storheden med mor.
boken titel:  "jag dödade mitt barn",
en sann berättelse om en mamma som blev deprimerad under sin graviditet.
när hennes son var 6 veckor sköt hon honom och sig själv. pojken dog, inte hon.


hemskt. dom enda böckerna jag läser är verklighetsbaserade.
berättelserna är helt fruktansvärda, men ändå läser man dom.
men det är mer intressant än att läsa nåns påhittade historier?
man fastnar ju som på nå sätt i dom, det behövs för att man ska fortsätta läsa en bok.

verklighetsbaserade böcker:
Den lilla fången. - Jane Elliott
Gömda. Asyl. Mias hemlighet. - Maria Eriksson
Pojken som kallades det. Pojken som försvann. Pojken som överlevde. - Dave Pelzer
Bakom stängda dörrar. - Kristina Hansen
Ska bli ett sant nöje att döda dig. - Magdalena Graf

nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner under täcket, godnatt!


någon som vet..

vad det var för smällande i fredags? kändes ju som att det var precis utanför, ovanför oss. nä, lite läskigt vare.
              
Emma hamnade t.o.m på golvet andra gången d satte igång. haha!
vi&martina hade ju då ett halvt nyttigt fredagsmys med idol&fredag hela veckan.
att johan är kvar och att anna åkte ut, det är ju då fan ett skämt om jag får säga min åsikt.
nä, men d var en trevlig kväll måst ja säga :)
fick sällskap sen efter det också så jag slapp sova själv :) satt inte helt fel,

igår var vi då på stan, inte så mkt mer. kväll framför tvn med mys :)
och ja, kom hem för ett tag sen. ska kanske ta tag i nå skolarbete ?
eller kanske inte. men skulle vara behövligt, det är hur mkt som helst just nu i skolan.
det känns bara jobbigt så man ids inte ta tag i nånting,..
får se vad jag hittar på, blir då att fara och sova med söt inatt iaf. nå, allt för mig !

tidsfördriv

tänkte passa på att skriva lite medans jag väntar på att håret ska torka, annars ser man ju ut som ett troll imorn då håret står åt alla håll. ska bli skönt att lägga sig och sova, är jätte trött. inte för att vi gjort allt för mycket idag. deegat framför soffan i stort sett, eller vi har faktiskt tagit oss en prommenad också :)

igår var vi på hockey med patrik&anna, Luleå - Linköping:  3 -1 ! faktiskt en bra match, och gode längesen det var jag var på hockey senast. sådär på högstadiet nångång? och jo, nå finns det allt barnsliga gubbar alltså. att dom ids,

denna helg har då varit mysig måst ja säga! : ) 
från det ena till det andra, skola imorn :/ måst vara i skolan kl 8 :O jag som egentligen börjar kl 2, känns lite surt fan. den sovmorgonen sitter alltid fint efter helgen. men ja, iaf. vi har studentmössa provning så det är bara att pallra sig dit. men;et finns fortfarande kvar, där det efteråt ska stå: fyfan va jobbigt!

allt för mig, /Sanna! 

skola.

sitter i datasalen med emma och emelie just nu, vi kom till skolan för att göra lite projektarbete innan föreläsningen om diskriminering som är om en halv timme. men vi tar oss inte in i våra mentorers rum för att använda telefonen. blev att vi hamnade här för att fördriva lite tid.

senare blir det att göra klart labbrapporten med carro&josefin, vi har varit lite seega med det. den ska vara inne på måndag så känns som att det är dags att ta tag i det. får hoppas att josefin slutar tidigare än 3 bara, det kommer ju som ta ett tag och vem vill sitta en fredag eftermiddag :/ får se, kanske blir att göra lite idag och sen resten på söndag. inget jag föredrar, på helgen ska man vara ledig ! 


ne, hejdå! 

inhandlat julklapp

jo, ni läste rätt. lite tidigt kanske, väldigt tidigt för mkt. brukar vara ute sista veckan, då man hinner få panik eftersom man inte vet vad man ska köpa eller vart det finns. men nu har jag iaf köpt en julklapp till min mor, i tid, så en mindre att handla in senare.

ja, då återgår ja till nkB som mitt förra inlägg handlade om. trodde jag skulle få ig på provet, men det gick faktiskt inte så dåligt som ja trodde det skulle gå. väntar fortfarande på att få veta resultatet, förväntar mig inge men hoppas på ett g iaf. och jo, hon har gett oss vårt nya arbete idag. arbete 2&2, jag & Carro fick ämnerna  "Andningsorganen + Blodet&blodomloppet". Ja och så ska vi sisådär sätta ihop en 30-40 min muntlig redovisning på 3 veckor + en inlämningsuppgift som vi fått en extra vecka för att få göra. Dom ska inte handla om samma sak verkade det som, det som är på muntliga får inte stå i inlämningsgrejen. Fattade jag det som iaf? så H-vete! det som kommer ur mig just nu.


såg en jätte mysig nalle i Jysk tidningen. sådär 1 m hög, ja allstå. jag vet inte riktigt varför ja ville få det sagt efter varför jag änns fastnade för den i tidningen. men den såg bara för goo ut :)

det var d sista för nu.
/S.K

hata.

jag hatar verkligen kemi! vi har prov på fredag och jag har inte börjat plugga än. öppnade boken nyss men stängde den lika fort, jag fattar inte hur dt kan vara nödvändigt att veta sånt där tjafs och känns som att man ändå kommer få ig, känns som att ja kommer få mitt första ig på ett prov. fick mitt första ig iår, och det var på labbrapporten i nkb. hon tror att vi är experter fast vi aldrig har gjort det förr, precis som emma sa. men hon har ju ryktet att ge ig till hälften av alla hon har så vad ska man förvänta sig ? fan va ja inte vill plugga! ville bara få det ur mig,

söndag.

ja, sitter här och väntar på mat, hungrig! ska bli gott det som väntar, älskar pappas mat :)
har haft en seeg början på denna söndag; stefan lämnade mig vid 9 imorse då han skulle till jobbet :/ riktigt så tycker jag inte att det ska vara på söndagar, man ska ju vakna utvilad och mysa med tanke på att det är sista dagen på veckan, den dagen som är till för just sånt, men ne. fast jag fick ju iaf somna om och ack så skönt det var att sova. vaknade där efter 12, i min ensamhet, helt tyyst och mörkt i hela lägenheten. så inte konstigt att jag bestämde mig för att ligga kvar och dra mig med tvn på ett braa tag. och efter att inte gjort allt för mkt mer så kom jag nyss hit & väntar på mat som sagt,

kl 6 är det möte på kansliet, så får se om jag blir tränare tillslut? jag vet faktiskt inte riktigt hur ja vill ha det än på den fronten, vet inte om ja har den tiden eller orken att lägga ut. får se, ska se vad dom säger och sånt. you never know,

igår morse hände samma sak som hänt på senaste tiden. skulle duscha där efter vi klivit upp men kunde inte stå länge i duschen innan jag kände att; snart svimmar ja. hann precis sätta mig ner i sista sekunden, jätte läskigt. hänt så nästan varenda gång jag tänkt duscha på morgon, eller då jag stigit upp nyligt (för ja, d är väll inte kanske riktigt morgon varje gång). nä, d är jobbigt.

nu är d dags att kila, hejs!


RSS 2.0