va säger man

då har man bytt hårfärg igen, kan då aldrig vara nöjd. eller tycker om förändring, känns så tråkigt annars. haha!

var på storheden igår, blev väckt för 10 och var inte på allt för bra humör, men nöjd med att jag följde me iaf. köpte äntligen en ny platttång. den förra gick sönder i somras och först nu tog jag tag i saken med att köpa en ny, men det är ju inte kul att se när pengarna försvinner. blev sen även en sväng på stan med martina, köpte mig en kofta eller vad ja ska kalla den för? men hittade dock inge nytt som ja kan ha imorn. det var som det jag letade efter men tycker utbudet är allt för dåligt här i luleå.


idag blir det att kila till kallkällan och färga martinas hår, senare blire kanske t.o.m att färga alexanders också. annars har jag inga planer,

Tjaao!

you are in pain, take your life, take your life with cocaine...

Nomy - Cocaine kommer ut ur mina högtalare just nu och jag sitter här med min cappuchino, händer inte så ofta någon mer. har dragit ner på i stort sett all kaffe på senaste. känner som inte att jag saknar det heller, men ibland får man ju ett sånt där riktigt sug efter det, som nu. ne, gott äre ju

blir att göra sig klar snart och sen bege sig till stan en sväng innan jag far till martina, ska kolla om en tröja finns kvar, tvivlar dock på det. den var på rea i fredags så hur stor e chansen, inte allt för stor tippar jag men man kan ju alltid hoppas. nästa på listan är då; plugga religion (kristendom), får se om vi får något gjort. skulle vara skönt att få det bort gjort iaf.igår fick jag prata av mig ordentligt, det kändes bra. var mer behövligt än vad jag trodde, Tackdu!


/S.K

kort&gott,

sitter här och försöker ta tag i det jag måste göra, skriva 2 brev, men det tar emot. har inte riktigt lusten, nepp.

det har varit en mysig&härlig helg. umgåts med min söte pojkvän mestadels, som man inte sett av allt för mkt på senaste då han jobbat dag&natt hela veckan typ. blivit lite film,stan, kinamat, hockey, myys :) & idag bytte vi däck på hans bil, kände mig lite duktig faktiskt :) det var lite smått det, inget långt inlägg det här inte.


min kärleksfulla älskling?&sötRuffe :)


nu ska jag fixa lite bubbelvatten och sätta igång med det som måste göras, Tjaao!

...

då var skolveckan över, skönt med lite helg :) hade iaf labb på nk;n idag, pojkarna i vår grupp var så snälla att dom gick och hämtade allt vi behövde hela tiden så vi tjejer bara behövde sitta där vid bordet & exprimentera, så snällt :) och sen var jag så klantig att jag råkade sträcka mig på idrotten, jo vet ni var, vänstra skinkan. blev lite retad för det, men det var faktiskt inte så kul, eller ja lite kanske ;p det blev lite hoppande mellan saker där men vafan,


sitter då just nu och lyssnar på bandit och tänkte snart ta ett varmt bad : ) bror skulle komma senare och laga mat med mig, så slipper jag göra det själv. trevligt ! :)


hejdå!

skärpning!

stressigt, fast egentligen är det inte så mycket. vi på bf är helt enkelt inte vana. 2 år med fritt arbete i stort sett, men nu ska allt vara gjort på löpande band, massa små uppgifter. och vem orkar med dom ? de är ju dock inte så mkt engagemang man måste lägga ner men ändå, att ta tag i det. det är nånting jag verkligen inte är bra på, det har ja väll iofs aldrig varit men det har som alltid löst sig, men nu måste jag kanske börja anstränga mig och det känns stressigt och jobbigt. och jag vet att jag inte ska klaga, andra har det värre. men det är min blogg och jag skriver vad jag vill.

det som ska göras är iaf;

  •  labbrapport,
  • 1 komplicerad "anläggnings" uppgift och 1 enkel,
  • religionsbrev, '
  • förberedning till sv B nationella (skriftligt) och lika så med det muntliga vilket innebär jobb (men vår lärare är iaf snäll och låter oss välja vilket ämne vi vill, vi slipper helt enkelt att knyta ihop det med de där häftet),
  • 2 brev till ansökan om praktikplats på irland (engelskt&svenskt)
  • & så har vi projektarbetet också där det måste fixas grejs innan nästa veckas slut.  

tror det var allt, förutom att snart kommer det ett arbete i både religion&psykologi också. URSH! jag tycker iaf det är mkt.


och så har vi det där också, det är fan inte enkelt. jag vet inte vad jag vill och jag vet inte om jag orkar ta det nu. jag förstår som inte och jag vet inte om jag vill göra det än heller. ibland önskar jag att det inte hände, men skulle det hända en annan gång då? jag vet inte och jag kan som inte komma fram till nånting heller. det känns helt tomt ibland, jag önskar det var enklare.


och till sist, jag vet att jag sagt det förr. jag saknar min pojkvän!. och snart kommer han hem, snart är det fredag :)


en sak bara

vill bara säga; jag saknar diig, kom hem nuu!!!!!

RSS 2.0