helomvändning igen,

Det slutade nu iaf med att jag ska på balen. Sedan min syster gick på balen har jag tänkt att jag också ska göra det, inga funderingar om saken som så men så iår bestämde jag mig för att inte gå, det var mitt val och det var så jag tänkte att det skulle bli. Men så i veckan så frågade Jens om jag ville gå..... Mhm.. beslutsångest! Det har sina fördelar och nackdelar,

Tillslut bestämde jag mig iaf för att gå även om jag inte går den dagen som mitt program går vilket är väldigt synd men. Klänningen är t.o.m köpt och allt. Snabba svängar. Varit och testat lite igår och idag, Nu är det klart : ) vet hur jag vill ha håret och allt också så inga mer funderingar, måste bara snacka med Åsa så att det går att fixa ! :)


feelings that make me want to shout at you, but instead I ignore..

"I´ve never been the one to shout because I listen
I don´t like to raise my voice
Maybe I should learn to lose my inhibitions
and let my feelings make some noise"

Sitter här och är orolig för mig medans jag fortfarande är så arg och besviken på dig. Fortfarande. Men det har ju du ingen aning om.

lov

ja, den har sidan hade man ju nästan glömt bort. har inte blivit allt för mkt inlägg på senaste.
är käär och glaad! : ) haha.

är skönt med lov nu, att slippa tänka på vilken dag det är och när man ska stiga upp, allt sånt. har dock inga planera över vad som ska hända men blir nog att vara med S rätt mycket då han åker till sthlm om två veckor och gör lumpen. och ja, sen hoppas vi på fint väder till veckan också, hittills har det ju inte varit något att hurra över. kollar man ut ur fönstret nu ser det ju bara blött, dimmigt och kallt ut. en riktigt moodbreaker,

nåväl, allt för mkt. ids som inte börja berätta vad jag haft för mig, vem orkar läsa liksom?
men nu ska jag iaf städa lite, är kläder överallt sen i torsdags. ja ni vet ju hur det är: man ska bestämma sig för något man ska ha på sig och tillslut är hela garderoben på sängen. yepp!


bild från i torsdags :)

RSS 2.0