slutspurten

int mkt skola kvar nu. nästan klar med alla kurser, det enda som är kvar är:
FAF (praktiken, v11-21. Sofia & Pelles café och restaurang)
Naturkunskap B
Idrott A & B
Projektarbete                                                         

känns bra förutom att projektarbetet går väldigt seegt och nk b;n är väldigt jobbig.

- blev även prat om student idag på skolan, frågan om vi skulle åka lastbil eller inte. det var irriterade miner och svammel. är väll inte precis det som är meningen ? men hoppas det blir bra tillslut iaf :)

morgondagen blir inte så jobbig, har en föreläsning kl 12-13 på scandic om växthuseffekten. Sen blir det lite packande och så sen se vad som händer. På torsdag far jag och älsk till Sthlm, träffa syster, se nylägenheten och shoppa lite kanske :) måste hitta mig en väska, det är ju helt omöjligt här i stan. finns ingen jag tycker om utan att den ska kosta flera tusen typ. så det är väll något jag prioriterar :) vi blir iaf där till söndag. kändes lägligt för kom fram idag att vi skulle åka och pimpla på torsdag med skolan. jag och kati är dom enda i anläggningskursgruppen som inte har natur&friluftsliv så anki tyckte vi kunde passa på att följa med. men nje, asså pimla. inte min grej, fiska i sig är så himla seegt. det var många år sen jag gjorde det sist kan jag säga. kommer faktisk ihåg; när jag var liten (6-7 år kanske?) så var vi och fiskade där någonstans nära stugan. jag lyckades då fastna där i sumpmarken, bror var så gullig att han skulle hjälpa mig därifrån men lyckades då också fastna. det slutade med att vår morbror fick dra upp oss båda, ett minne som fortfarande är stark av någon konstig anledning :)


- i övrigt känns det lite jobbigt med allting, känns lite som att allt går i motvind. man väntar och önskar efter förändring men inget händer, man står bara och stampar på ett och samma ställe i en sandhög och man hamnar bara längre och längre ner. steget framåt verkar inte vilja komma. just screw it, screw it all ! nå, det är iaf så det känns. 

RSS 2.0