mer gnäll,

lyckades få gjort lite skolarbete ikv, ytterst lite men känns bättre än att inte ha gjort nånting.


Lite mer saker att klaga över, det är lite en sån dag idag.
Är trött konstant förutom när jag väll ska lägga mig på kvällen, som t.ex nu.
Rummet ser ut som ett bombnedslag, kläder ta mig fan överallt. Ryms inte raklång i sängen när jag ska sova!
Saknar min kärlek. Tack gode lov att det är fredag snart. Behöver en myskväll känner jag.







Finns faktiskt en positiv sak med denna dag; vi har en jäkla bra idé till vår IKT-uppgift!



fan för mig!

Ingen motivation till att plugga och göra klart mina uppgifter. Har verkligen mycket att göra. Hur ska det här gå, det är ju bara första kursen. Jag har verkligen dålig självdisiplin. Vill hoppa till vårterminen då inriktningen börjar!

illamående ben, haha!

Kom precis hem från gymmet, kört lite överdel. Kändes riktigt bra! Har däremot nå jävulskt mycket träningsvärk i benen från igår så får se om jag kan gå imorn, andra dagen brukar ju vara värst. Det är bara att vänta och se.


Och jo, min knöl på handen har kommit tillbaka. Var ju på vårdcentralen och punkterade den för några veckor sen men den verkar inte vilja ge sig. Blir att boka tid på vårdcentralen snart igen och så får vi se om det blir att operera bort den den här gången. Jag är inget fan av vårdcentralen, läkare, sjukgymnaster och tandläkare. Jag föredrar att inte gå till dom alls.

Ne, nu blir det att ta en varm dusch!

duschen nästa,

Precis kommit hem från spinningen, perfekt start på morgonen!

Det gick åt motsatt håll idag

Denna dag är jag inte alls lika nöjd med som igår. Har inte gjort allt för mycket, ligger väldigt efter i mitt skolarbete. Inte bra alls. Blir mycket att göra nästa vecka:/


Har mer förhoppningar om morgondagen:
Spinning kl 8
Stan med Sara
Farvälmiddag för Sara på Allstar. Hon åker till Australien på tisdag.
Ja, förhoppningsvis blir det en trevlig&lyckad dag imorgon :) 






Jag saknar min pojkvän! Vill snabbspola en vecka framåt.


det känns bra nu

idag har varit en bra dag!

Jag och Polly har gjort bort alla tre observationer så det är bara sammanställningen kvar som ska göras bort imorgon. Känns bra att få bortgjort en av uppgifterna.

Och ikväll har jag varit på gymmet och på spinning. Kommer nog sova gott inatt :)

Känner mig glad och nöjd över min dag.

I dont like sleeping without you.

Helgen är över och S åkte tillbaka till Sthlm igår kväll. 2 veckor utan honom igen, det tycker jag inte om. Får hoppas tiden går fort.

Måste snart bege mig till skolan. Ska hämta ut en bok som väntar på mig men har verkligen ingen lust. Känner mig trött och seg + att mitt hår känns helt skitigt men ids inte tvätta det nu eftersom det blir att träna ikväll. Har hamnat i ett mönster då jag tvättat det varje dag. Inte bra, blir ju skitigt så fort då. Måste vänja av det!

Ja, ikväll blir det att fara på Afro med Anna. Får se hur det går, hoppas på att det är kul.




dags att bege sig,


bedtime.

Ja, sängdags snart. Tänkte bara skriva några rader eftersom det var några dagar sen.

Har kommit igång med tränadet nu litegrann, eller igång och igång. Men en bra början iaf. I måndags och idag har jag tagit en inlines tur runt sjön och igår var jag på gymmet. Och imorgon bitti kl 8.00 ska jag&Anna, kanske Jonna? fara på spinning och sen köra litegrann i gymmet. Får se hur det går, har ganska mycket träningsvärk redan från igår men det ska nog gå på något sätt :) Kommer kännas väldigt duktigt att stiga upp kl 7 då man inte har någon schemalagd lektion på hela dagen.

Imorgon kväll kommer även veckans höjdpunkt; Stefan kommer hem :) Ska bli mys! Han har varit borta nu 2 veckor och sen efter helgen så blir han borta 2 veckor till :/ Men efter det så hoppas jag att han kommer hem varje helg i några veckor åtminstone :)


Godnatt på er. Önska mig lycka till med att somna, har hamnat i en ond cirkel! Nästa vecka ska det bli stor ändring på det.


söndag

Vaknade imorse kl 12 av att emma ringde, hade helt glömt bort att ställa väckarklockan även fast att vi hade bestämt att träffas inne i stan vid 1 tiden så det var ganska tur att hon ringde, annars vet man aldrig hur länge jag sovit eftersom det blev hyffsat sent igår.

Gårdagens kväll började på stuk med norrskensröjet. En sittning med mat och underhållning. Maten var dock inte god alls, det var viltskav med pulvermos. Jag kan inte tro att dom hade kryddat nånting för det smakade i stort sett ingenting. Mellanfesten hamnade sedan hos Sujatha där det var ölspelet som gällde, riktigt trevligt. Efter 12 begavs det mot Stuk igen, där var det väldigt lång kö och ingen av oss hade specielt stor lust att stå där men vi hade jäkligt tur. Jenny fixade in oss vid den andra igången, så guldvärt för annars hade kvällen slutat där.

Ja, idag har jag ju då varit på Roasters med Emma några timmar. Pratat om allt mellan himmel och jord :) Och sen måste jag faktiskt tillägga att ikväll öppnade jag boken "Värdegrunden-finns den?". Det var verkligen på tiden. Hela boken ska vara läst till på lördag, ska ha tagit ut citat och reflekterat. Imorgon måste jag dock läsa lite mer än idag, har läst 20 av 220? sidor.

Nå, det var min helg iaf. Eller slutet av den. Morgondagen börjar 8.15 och innhåller två lektioner med drama och så ska jag även till läkarn där mitt i allt. Hoppas verkligen att det inte är nånting farligt.

Gonatt på er!

5 september

Gomorgon! Eller vad denna tid kallas? För mig är det iaf morgon.

Har precis fått i mig lite frukost och ska strax prommenera en sväng till Stil och köpa ett nytt träningskort. Såg att det var något erbjudande om att man får lite småsaker på köpet om man köpte just idag. Är jätte sugen på att träna just nu. Vill ta på mig mina inlines och åka en sväng runt sjön, men är man sjuk så är man. Just nu vill jag inte vara det. Ne, men när jag blir frisk ska jag ta tag i tränandet igen, har ju varit väldigt dåligt på den fronten ett tag. Kortet gick ut för ett halv år sen och sen har det bara blivit lite inlines åkning lite då och då men nu måste jag även ta tag i styrketräningen och rehabträningen för min rygg, ack så dålig jag har varit med den.


                      

Är även väldigt sugen på att byta hårfärg igen, vill göra det rött. Men jag får inte, får inte, får inte. Mitt hår har verkligen börjat säga till nu att de inte tycker om mitt färg byte hela tiden. Ångrar verklingen att jag började färga mitt hår redan i 4an för nu blir jag så himla less, så himla fort. Och mitt hår har inte tagit lite styk heller, det har väll varit ungefär såhär;
4an rött, brunt, blont överhår
5an brunt
6an blonda slingor
7an mörkbrunt
8an ht blonda slingor i överhåret
8an vt mörkbrunt
9an ht blonda slingor + blekningar
9an vt + 1an ht brunt
1an vt rött och brunt
2an ht mörkbrunt
2an vt rött och mörkbrunt
3an ht ljusbruna slingor
3an vt och framåt brunt/mörkbrunt.

Så ja när man tänker efter, jag har inte varit så snäll mot mitt hår. Det är bara att stå emot frestelsen till att färga det igen ;s

ne, nu ska jag börja röra på mig.


fredag.

Steg upp 7 imorse och var i skolan kvart i 8. Kände mig riktigt duktigt då jag är en människa som föredrar att sova på morgonen, specielt dom mornarna då man inte har något viktigt som man måste gå på. Nå iaf, träffade Polly och så fick vi gjort våra powerpoints. Känns skönt att få det bortgjort. Glömde dock att fixa mitt kort, ärsch.

Just nu sitter jag och ser på 2½ män. Kan i stort sett avsnitten utantill, vet inte hur många gånger jag sett dom men ändå är det lika bra för det. Längtar tills nästa säsong börjar och samma gäller Friday night lights, väldigt bra serie och Taylor Kitsch ser ju dessutom riktigt bra ut också. Men ja, om nån vet när 2½ män börjar igen så får ni gärna säga till, vill gärna veta :) 

Nog för just nu,


fiasko.

fick inte gjort nå skolarbete idag. blev att jag somnade några timmar och sen när jag skulle till skolan så tog jag mig inte in med mitt kort :/ blev att vi bestämde oss för att träffas imorgon bitti och då blir det samtidigt att gå och höra vad som är fel på kortet. måste fixas.

kvällen har jag spenderat med att göra i stort sett ingenting, riktigt behövligt, har varit så mycket på sistonde. inget smart drag av mig dock eftersom jag skjuter upp allting som verkligen måste göras men iofs, det är sån jag är.



jo, satt här precis och tänkte på helgen, att älskling kommer hem men tänkte lite för snabbt där. han kommer ju inte alls hem :/ först nästa helg, känns tungt. han är borta nog mycket ändå så ja får verkligen hoppas att kommande vecka går fort.

blir sängen nu och se nån bra film. Gonatt!


comeback

dags att starta igång den här bloggen igen, eller ska göra ett försöka. brukar ju vara ganska dålig på att skriva men låt oss se hur det går.

sitter här just och har precis vaknat av en hostattack som kommer i jämna mellanrum. jag som trodde att jag skulle vara frisk idag eftersom jag mådde så bra igår. ack så fel, hade t.o.m planerat att fara ut och åka inlines men sjukdomen tog ett steg tillbaka. typiskt.

så nya planer, får bli en pluggdag vilket är nödvändigt. måste sätta igång och läsa igenom "Värdegrunden - finns den?". fått ganska mkt att göra redan och nästa vecka kommer vi få mer. det är ganska stor skillnad från gymnasiet och det ser jag redan nu efter 3 dagar. och ja, senare idag blir det att möta upp Polly på biblioteket och så ska vi göra bort våra power-point's. ja, för dom som inte vet så har jag börjat läsa lärarutbildningen på LTU, ska bli idrottslärare för grundskolans senare år.

ne, dags att käka frukost. hejs

RSS 2.0