rolig lördag natt

eller så inte. spenderade den på toaletten hos min kära pojkvän som jag inte hade träffat på en vecka. inte så jag ville att det skulle bli riktigt. Blev iaf hämtad av honom där vid halv 11, vi myste på lite i soffan och kollade på tv. Kände att jag började må lite dåligt men tänkte att det säkert går över. när vi gick och la oss tog jag för säkerhetsskull och satte papperskorgen brevid sängen. Vaknade sedan där vid halv 2 och kände att det inte rikigt låg helt rätt till, gick till toaletten och blev kvar där till halv 8. Aldrig spytt så mycket i hela mitt liv tror jag, inte haft magsjuka sen jag var 10 typ? där omkring iaf. Hojja, jag har verkligen inte saknat det. och toalettetgolvet: inte så skönt det heller. Fick iaf några timmar sömn på soffan sen innan stefan körde hem mig, men då kom febern 39 grader. värkte i varenda muskel i min kropp. det var slutet på min helg

vaknade dock imorse och ingen feber alls, blev lite förvånad måste jag säga. men skönt! tog mig till skolan till och med, rätt sliten i kroppen iofs.

helg.

Vaknade imorse, utan röst. Blev nästan lite rädd, haha. Kom tillbaka efter jag drack lite vatten med honung, och endel hostande. Och just nu känner jag mig fullt frisk, wierd.

Igår blev det en tripp till haparanda och begravning, älskade morfar. Kommer ihåg att alltid när jag var liten och vi for för att hälsa på dem, så stod han högst upp i trappen (dem bodde i en lägenhet på andra våningen men trappen var inne i lägenheten) och höll händerna som en kikare framför ögonen och frågade vem det var som kom. Jag sa: nanna, nanna! Jag hade inte lärt mig att uttala S. Det kommer jag aldrig glömma, min morfar! Vila i frid!

...

sometimes I just wish...

tycker synd om mig själv.

Ligger i sängen, gjort de sen jag kom hem från skolan där vid 4. Sett på the o.c och sovit lite, tog mig t.o.m upp där för nån timme sen och gjorde lite mat. Har lite dålig med serier att titta på nu när alla säsonger börja gå mot sitt slut och ta sommaruppehåll så bestämde mig för att se på OC, sjukt länge sen. För stunden lyssnar jag på en av dem bästa låtarna som finns, enligt min smak, Brad Paisley feat. Alison Krauss - Whiskey lullaby. Sjukt sorglig men bra.

Dagen har jag då spenderat i skolan och på pontusbadet. Vi har haft friidrott, simning och fotboll. Skulle försöka att inte vara med alls då jag vaknade upp i morse med rivande känsla i halsen men gud så svårt det är. När fotbollen kom så, eller ja, jag försökte gå övningarna men när jag kom hem ångrade jag även det ganska hårt. La mig i sängen yr och febrig nästan på en gång. Ursch! Nu ligger jag här och tycker synd mig själv!Jo, såg här i veckan att Taylor Kirsch eller vad han nu heter i efternamn, men iaf Tim Riggins, inte kommer vara med i  den sista säsongen, säsong 5 av Friday night lights. Sjukt trist! Han var ju den enda av dem bra i den 4de säsongen och riktigt snygg! Även Sjukt trist att det bara kommer en till säsong. Dem som inte följt denna serie, gör det! s1, s2 och s3 - sjukt bra.

Nu ska jag gå och ta en till ipren, tjo!

lite smått irriterande

Från 13-16 stod det fotboll på schemat, hela klassen är där, ingen lärare! Killen vi skulle ha visste tydligen inte om att det var denna vecka, han hade blivit tillfrågad för några månader sen men sedan hade han inte fått någon mer information. Lyckat! Jag vet inte riktigt hur dem hade tänkt där. Själv hade jag tagit fram fotbollsskorna som inte blivit använda på väldigt länge, och var faktiskt rätt sugen på att sparka lite boll. Men får ta det på onsdag då istället,


2 maj

Jag är seg men jag kan och får inte sova. Jag har varit törstig sen jag vaknat, och det spelar ingen roll hur mycket jag dricker. Jag var så hungrig så jag åt för mycket så det bara känns jobbigt nu efteråt. Ja, jag är bakis. 2 dagars alkohol drickande känns i kroppen. Men jag måste bara säga, jag är sugen på att träna även fast jag inte har lust att röra på mig alls för stunden. It's wierd, I know.  Tog mig till affärn för ett tag sen för att köpa lite mat, dra åt helvete vad skönt det var med frisk härlig luft i lungorna!

Men det har varit 2 bra kvällar iaf, fredagen var super och gårdagen var väldigt trevlig :) var lite för seg för att ligga på topp båda kvällarna dock men en bra helg! Nu ska jag sega hela dagen, och som tur är kommer min kära pojkvän lite senare. Men iaf, precis som en söndag ska vara: Man ska inte göra nånting.


fredagen.

RSS 2.0