Känner mig otroligt less!

Ser inte fram emot tiden som kommer, fram till den 14 januari så kommer det vara ett helvete. Nej, jag tycker inte om detta. Jag och Erika satt med kalendern uppe idag efter skolan, hela månaden framöver kommer gå åt skolarbete. Va är det för jul och nyårs firande/mysande? Man vill ju känna att man kan koppla av och bara ta det lugnt någon dag.

Såhär ser det iaf ut;
Par-rapport inlämnad 15 december
Omtenta, 17-22 december
Tenta, 11 januari
Grupprapport + IKT inlämnad 12 eller 14 januari
Och alla dessa grejer innehåller 3-4 böcker var.

Vars hamnar min tid ? Tiden då man kan slappna av och inte behöva tänka på skolan? Va?


Vet inte riktigt vad jag tänkte på imorse.

Steg upp halv 11 för tänkte ha en lugn och skön morgon. Hinna duscha, äta och göra sig klar utan stress då jag började först klockan ett. Det var ifall planen när jag vaknade på morgonen och jag tog det hur lugnt som helst. Klockan blev sedan halv 1 och det var dags att börja bege sig mot skolan. Då kom tanken om att jag glömt bort att äta! Jag förstod inte alls vad som hade hänt med mina tankar och vad jag egentligen hade gjort av med tiden. Nå men iaf, det löste sig trots allt. Hann kika in på ica och köpa mig lite yougurt + en banan så lyckades klara mig till halv 5 trots allt :)


Har nu iaf nyss käkat lite skaldjurssoppa som jag var och köpte på vägen hem, kände att jag för det första verkligen inte orkade börja laga mat och för det andra så finns det inte så mycket mat här hemma så då hade jag ändå behövs handla hur som helst. Valde det lättare alternativet.


Min dag hittills kan man väll säga,

1 december

Godmorgon!
Själv vaknade man för ett tag sen och har precis fått i mig frukost. Hade tänkt göra lite te snart och hoppas på att det här med att ha ont i halsen går över snart.


Kollade ut genom fönstret när jag vaknade och vackert var det. Äntligen har snön kommit igen, det har varit så mörkt och regnigt allt för länge. Eller det positiva med det var väll att det inte var så kallt ute som det däremot börjar bli nu. Men skulle nog ändå rösta på snön, så länge det inte blir kallare än såhär ;)


RSS 2.0